JJ wijnen

DATE

mei 28, 2021

CATEGORIES
SHARE

THE PERFECT MIX

Ontmoetingsplaats voor de ware wijnliefhebber, waar wijnproeven een echt plezier is!

Met het openslaan van onze prijslijst stapt u binnen in de wereld van Jean² (JJ Wijnen)! JJ staat voor JeanJean, mijn roepnaam. ’n Gevolg van ’n uit de hand gelopen grapje meer dan 25 jaar geleden. Wat gaat de tijd snel…
Door omstandigheden buiten mijn/onze wil in (lang verhaal maar als u tijd heeft, wil ik ’t wel eens vertellen), ging in 2016 de deuren open van wat eens een opslagruimte voor parket en tapijt was. Daarvoor zelfs een theaterzaal in de Antwerpse wijk Groenenhoek. De ruimte werd onder handen genomen door mijn schoonvader René en bevriende ondernemers zoals de firma Luyckx (sanitair), Kris (Electro Sprint Inst. BV) en John van Merode (JVM Horeca). Nu is JJ Wijnen geëvolueerd tot een ontmoetingsplaats voor menig wijnliefhebber.

Actief speel ik in op marktbewegingen, ik luister naar mijn klanten en gestut door mijn jarenlange ervaring in wijnhandels die ik hier niet bij naam wil noemen, kwam ik tot een boeiend assortiment wijnen. Ook de leeftijd speelt hierin een rol. Al wat ouder (maar nog jong van geest) maar des te meer slimmer… De wijnwereld is voortdurend in beweging. Vandaar dat ik d.m.v. wijnmails en ‘posts’ op Facebook nieuwe wijnen onder de aandacht wil brengen.
Het kopen van wijn is een zaak van vertrouwen. Het is nog altijd geen boek, elektronisch iets want CD’s zijn bijna verdwenen. Het is mij bedoeling dat u zich thuis voelt bij mij, dat u zich vrij voelt om te proeven en te vragen wat u wilt. Tot slot hoop ik dat u, de klant, na een bezoek aan mijn/onze zaak (want Nadine(ke) doet ook mee) een vriend wordt van ons.
Ontdek de boeiende wereld van wijn, ik/wij zal/zullen u graag met raad en daad bijstaan.

THE PERFECT MIX

Actieve, correcte wijnhandelaar

Als actieve, correcte wijnhandelaar, niet iemand die na zijn uren bij zijn werkgever wijn verkoopt in zijn garage, maak je plannen naar de toekomst, hou je de markt in ’t oog en zo ook de veranderingen die kunnen optreden. Niet alleen ’t ontwerp en de locatie moet passen, ook de realisatie naar vernieuwing moet kunnen. Hoewel we wel onszelf moeten blijven. Op dit gebied ben ik wel vrij conservatief.

Maar JJ Wijnen moet ook een wijnhandel zijn waar ideeën kiemen, waar nieuwigheden zich kunnen ontplooien, waar ‘r altijd wel iets verrassend zou kunnen voordoen, niets afdoend aan onze eigenheid.

Een gelukte verkoop naar de klant zijn smaak toe, geeft me rust en voldoening. Zo ook mijn meerwaarde naar de mijn product en mijn klanten. Tot slot zijn zowel mijn producenten evenals mijn klanten geen nummers maar wel, als dit lukt naar de toekomst toe, vrienden/wijnliefhebbers.
Meer vreugde, meer plezier, meer lekkers (ook één van mijn motto’s).

Ik voel totaal geen affiniteit met collega’s wijnhandelaars omdat zij allemaal hetzelfde pad betreden. Ik doe mijn eigen ding, mijn eigen goesting. Vandaar daar ik ’t liefst werk met kleine wijnbouwers/domeinen die hetzelfde denken/handelen. Liefst BIO maar dat is wel geen vereiste want BIO betekent veel meer en kan uit verschillende hoeken komen. Zo ook de fabel van Fairtrade. Al mijn wijnen zijn Fairtrade omdat ik de aankooprijs van mijn wijnbouwer respecteer. Ik ga niet discussiëren over € 0,15 of € 0,45 p/fl minder. Sorry maar voor mij is dit ook logica. Hoewel ik moet vaststellen dat bij heel veel mensen de logica zoek is. Dankzij de moderne sociale media??? Uitbollen bestaat niet, met JJ Wijnen kom ik maar net op dreef.

Ik ben nu 53 jaar oud, of jong maar nog niet afgeschreven, als de gezondheid mij dit toelaat. We gaan ervoor!!! En ik/wij ben/zijn goed bezig, ons entrepot staat goed vol.

Bij Jean² (JJ) weet U wel wanneer u binnen komt maar niet wanneer u terug buiten gaat…

No fake, just JJ Wines!

Ontvang onze promo’s

Ontvang promoties en nieuws van JJWijnen via email

Lees ook even ons Privacybeleid.
Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.